Auton purku Rovaniemeltä koko Suomeen – tarvittaessa hinauspalvelu

Lapin Auto-Osa Oy Rovaniemellä hoitaa autojen purkua Lapissa ja laajemmin koko Suomessa. Voit tuoda käytöstä poistetun tai kolaroidun auton viralliseen purkuautojen vastaanottopisteeseemme. Olemme tehneet auton toimittamisesta purkaamoomme helppoa: tarvittaessa meiltä saa myös hinauspalvelun. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen!

Ota yhteyttä

Liikenteestä poistettavien autojen vastaanottopisteemme Rovaniemellä

Lapin Auto-Osa Oy:llä on noin 700 neliömetrin hallitilat, jossa puramme varaosiksi käytöstä poistettuja ja kolaroituja autoja. Yrityksemme toimii virallisena Stena Metalliyhtymän vastaanottopisteenä, mikä tarkoittaa, että vastaanotamme liikenteestä poistettavia autoja. Yrityksemme purkaa henkilö-, paketti- ja maastoautoja. Näiden ajoneuvojen tuominen meille on ilmaista. 


Olemme tehneet romuautoista eroon pääsemisestä mahdollisimman helppoa asiakkaalle: palveluihimme kuuluu myös purettavaksi tuotavien autojen hinaus kalustollamme. Toimimme koko Suomen alueella. Halutessasi voit toki tuoda itse purettavan auton toimipisteeseemme. Toimimme yhteistyössä sekä yritysten että yksityisten toimijoiden kanssa.

Auton tuominen romutettavaksi on kierrätystä

Auton purku kannattaa. Auton tuominen purettavaksi meille tarkoittaa sitä, että saamme auton osat kierrätettyä mahdollisimman kattavasti. Stena Metalliyhtymä on kierrätyskumppanimme, joka kierrättää materiaalit ympäristöä säästävällä tavalla. Yritys kerää, jalostaa ja kierrättää muun muassa kaikentyyppistä rauta- ja metalliromua, muovia ja elektroniikkajätettä. 


Toisaalta käytöstä poistetuista ja meillä puretuista autoista saadut, varaosiksi kelpaavat osat myydään käytössä olevien autojen varaosiksi. Puretuista autoista saadut käytetyt varaosat ovat auton käypään arvoon nähden kuluttajalle järkevän hintainen vaihtoehto – ja samalla ekologinen valinta. Toimittamalla auton purettavaksi meille Rovaniemelle teet siis monta hyvää tekoa!